Siguranta Datelor

S.C. CASA SIGNORIA S.R.L. prelucrează şi utilizează datele personale ale clienţilor săi, pentru confirmarea comenzilor prin telefon, prin email, poștă sau curier, pentru expedierea pachetelor, a materialelor informaționale și promoționale, fără alte obligaţii sau plăţi faţă de aceştia, în baza Notificării cu nr. 0012758/2013, transmisă către ANSPDCP.

Datele personale ale clienţilor sunt confidențiale, iar Signoria se obligă să nu divulge aceste date altor persoane.
Signoria are dreptul si obligația să transmită datele dvs. personale către autoritățile competente în scopul de a verifica tranzacțiile comerciale sau pentru orice alt fel de verificări, în temeiul legii.
Signoria nu își asumă responsabilitatea pentru niciuna dintre acțiunile ce decurg din crearea și folosirea unui cont de utilizator, sau din folosirea parolei alocate.
Signoria nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile și/sau furturile de informații datorate defecțiunilor de soft, sau existența unor viruși.
În cazul în care nu mai doriţi ca Signoria sa foloseasca datele dumneavoastră personale, vă rugăm să trimiteţi o cerere în acest sens la următoarea adresă de email: info@signoria.ro

Asistenta clienti: 

Tel/fax: 0040.354.10.60.32

Mobil: 0040.723.280.450

Mail: info@signoria.ro

Zilnic intre orele:10.00-21.00

Brands