Instrumente de scris Cesare Emiliano - calitate italiana

instrumente de scris cesare emiliano

 

Cesare Emiliano inseamna excelenta in domeniul instrumentelor de scris inca din 1957. Renumele brandului italienesc a depasit de mult granitele propriei tari, fiind apreciat in intreaga lume. Calitatea materialelor, executia ireprosabila, finisajul manual si designul armonios sunt principalele atuuri ale instrumentelor de scris Cesare Emiliano.

Povestea Cesare Emiliano incepe in anul 1957, in Settimo, Torino, unde Giuseppe Baietto pune bazele unei mici afaceri de familie. Tanar fiind, Giuseppe isi petrecea mare parte a timpului in atelierul tatalui sau Francesco, unde instrumentele de scris erau realizate manual. Mestesugul l-a fascinat pana intr-atat incat a decis sa porneasca pe acelasi drum.  Entuziasmul si dragostea lui Giuseppe pentru productia si imbunatatirea tehnologiei instrumentelor de scris au fost atat de molipsitoare incat si fratele sau, Aldo, s-a alaturat companiei in anul 1965.

 

Povestea continua cu Emiliano, fiul lui Giuseppe, care a preluat afacerea familiei in anul 1983. A inceput sa lucreze cu tatal sau si a reusit sa aduca un suflu proaspat, modern, in interiorul companiei, prin introducerea de noi materiale: rasini, lemn, corn de bivol, argint, aur si piele naturala.

 

In prezent, povestea Cesare Emiliano este scrisa de a treia generatie a familiei care continua sa mentina brandul bine pozitionat in segmentul de lux.  Secretul succesului consta in calitatea materialelor folosite, echilibrul perfect intre tehnologia moderna si maiestria vechilor mestesugari, si in atentia desavarsita acordata detaliilor.

 

Fiecare componenta a instrumentelor de scris Cesare Emiliano este realizata individual, in mai multe etape, si finisata manual. Datorita finisajului manual, fiecare instrument de scris este unic, nemaiexistand un altul identic, iar iscusinta si maiestria mestesugarilor italieni sunt evidente in fiecare piesa, ireprosabila din punct de vedere calitativ.

 

Ce dovada mai buna despre calitatea unui produs decat garantia nelimitata? Produsele Cesare Emiliano sunt acoperite de garantie pe viata impotriva defectelor de fabricate. Orice produs defect trebuie returnat producatorului, care le va inspecta si repara sau inlocui.

 

Instrumentele de scris Cesare Emiliano reprezinta cadoul ideal pentru cei care apreciaza calitatea si pun pret pe obiectele pe care le folosesc zilnic.

 

Va invitam sa descoperiti colectia Signoria de instrumente de scris Cesare Emiliano >> click aici!

Lasati un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inapoi la magazin
Brands