Încălzitoare cognac Chinelli, accesorii sofisticate pentru o armonie perfectă a aromelor!

incalzitoare cognac chinelli

 

Încălzitoare cognac Chinelli – vor ocupa cu siguranță un loc de cinste în barul oricărui pasionat de băuturi fine, fiind niște accesorii sofisticate a căror rațiune este să dezvăluie cele mai subtile arome ale cognacului.

Când vine vorba despre a simți savoarea unui cognac, adevărații cunoscători știu că esența acestei licori fine se apreciază cu toate cele 5 simțuri. Monsieur Bernard Hine, moștenitorul prestigioasei case de cognac Hine, obișnuiește să spună ,,cognacul se gustă cu cele cinci simțuri… cu ochii, nasul, gura, mâna și chiar cu auzul, când ciocnești paharul cu cel mai bun prieten”.

Puterea, vârsta și caracterul unui cognac bun sunt apreciate de către distinșii domni, care ridică degustarea cognacului la rang de artă. Tocmai de aceea, brandul italian Chinelli a gândit un accesoriu sofisticat pentru savurarea cognacului în întreaga sa complexitate, iar așa a apărut elegantele încălzitoare cognac Chinelli, cu stand placat cu argint și pahare din cristal.

Încălzitoare cognac Chinelli, cadouri exclusiviste pentru un pasionat de cognac și brandy

Servit la temperatura optimă, cognacul își relevă toate calitățile și notele inconfundabile, fiind o veritabilă desfătare a simțurilor. Pentru a-și elibera aromele și mireasma, un cognac trebuie încălzit preț de câteva secunde, iar aceste încălzitoare cognac Chinelli reprezintă accesoriul perfect care nu poate lipsi din barul niciunui pasionat de cognac și brandy care se respectă.

Chinelli, brandul italian specializat în crearea de accesorii și cadouri speciale, își pune în valoare măiestria și înzestrarea specific italiană printr-un produs premium. Designul realmente deosebit face din încălzitorul de cognac marca Chinelli cadoul ideal pentru orice domn care pune eleganța și bun-gustul la loc de onoare.

Încălzitorul de cognac impresionează prin designul inovator, caracterizat prin simplitate și suplețe, la care se adaugă o notă de noblețe datorată paharului din cristal si argintului care învăluie structura. Încălzitorul de cognac este dotat cu o candelă care încălzește paharul și este disponibil în doua variante: încălzitor cognac Chinelli cu suport pentru un singur pahar și încălzitor cognac Chinelli cu suport pentru două pahare.

Aceste încălzitoare cognac Chinelli sunt cadoul potrivit pentru o ocazie specială și vor impresiona, cu siguranță, și pe cei mai pretențioși dintre domni. Dacă dorești un cadou mai complex, optează și pentru o sticlă de cognac de cea mai înaltă calitate. Colecția Signoria de cognac aduce o selecție de licori excepțional de fine, pentru cele mai rafinate și exigente gusturi!

Lasati un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Inapoi la magazin
Brands