Despre noi

Signoria a aparut din placerea de a transforma o ocazie speciala in una extraordinara, printr-un cadou deosebit, ambalat corespunzator.
Ne-am dorit un magazin de cadouri in care bunul gust si pasiunea pentru frumos sa vina impreuna intr-o compozitie unica si rafinata, unde sa fii intampinat de persoane pregatite pentru a-ti oferi consiliere in alegerea cadoului potrivit.
Deoarece produsele pe careĀ  le oferim provin in marea lor majoritate din Florenta, ne-am inspirat in alegerea numelui magazinului Signoria de la numele centrului vechi a orasului Florenta, o importanta piateta comerciala si turistica.
Calitate, rafinament, exclusivism – acestea sunt principiile dupa care ne ghidam in alegerea fiecarui produs pentru ea, pentru el, pentru copii, pentru casa, pentru birou, gastronomie, vinuri si bauturi alcoolice, astfel: produse din piele naturala prelucrata manual de artizanii florentini, bijuterii din sticla de Murano realizate manual prin meticulozitatea bijutierilor venetieni, ceasuri, cravate si papioane din matase naturala, butoni, portelan fin, argintarie, articole pentru decor casa si birouri, tacamuri, produse cosmetice naturale, vinuri si bauturi nobile, trabucuri, produse de gastronomie.
Admitem, suntem perfectionisti si ne dorim ca fiecare cadou ce poarta semnatura Signoria sa fie ireprosabil. Tocmai de aceea, modul de prezentare a cadourilor Signoria le face unice si arata grija noastra fata de detalii, incepand cu acea cutie confectionata manual si terminand cu funditele modelate din priceperea consilierelor Signoria.
Filozofia noastra este simpla: satisfacerea deplina a clientului nostru, iar pentru aceasta echipa noastra dedicata si profesionista va ofera consiliere gratuita in alegerea cadoului perfect.
Fie ca vorbim despre cadouri corporate sau personale, cadourile Signoria transmit mesajul dumneavoastra, fiind cadourile care va reprezinta, acea carte de vizita care va rezista probei timpului.
Brands